Deserturi & băuturi

Vulcan de ciocolată

1.Lasă untul să ajungă la temperatura camerei și freacă-l cu zahărul până se deschide la culoare. 

2.Încorporează ouăle pe rând, amestecând foarte bine după fiecare.

3.Adaugă făina treptat, apoi ciocolata topită și un praf de sare.

4.Unge cu unt și pudrează cu cacao formele de copt și umple-le cu compoziția de vulcan de ciocolată.

5.Dă la cuptor 7 – 9 minute. Servește vulcanul de ciocolată cu fructe proaspete și/sau înghețată.

credit foto: © olyina – Fotolia.com

 

Prăjitura cu foi de napolitană și ciocolată

Poza principala

vulcan_de_ciocolata_fotolia_55165915_subscription_xxl-c_olyina_-_fotolia.com_mica.jpg

5 ouă mari

150 g zahăr pudră

1 pachet de unt

110 g făină

220 g ciocolată neagră topită

sare

unt și cacao pentru uns formele

 

Șarlotă de ciocolată

Vulcan de ciocolată, un desert adorat în întreaga lume.
Numar de portii
4
Facebook Comments

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE