Home » Waffles cu dovleac

Waffles cu dovleac

  1. Într-un bol mare, combinați făina de ovaz, praful de copt, sarea, scorțișoara, ghimbirul, nucșoara și restul condimentelor. Amestecați pentru a combina.
  2. Într-un alt bol mixați ouăle, adăugați laptele și continuați să amestecați cu un tel.
  3. Adăugați uleiul de cocos, piureul de dovleac, extractul de vanilie și siropul de arțar.
  4. Turnați amestecul lichid peste făină și amestecați cu o lingură până când amestecul este omogen.
  5. Lăsați compoziția să se doihnească pentru 10 minute.
  6. Preîncăzliți cuptorul de făcut vafele.
  7. După cele 10 minute, mai treceți încă o dată lingura prin compoziție.
  8. Turnați compozișie în aparatul încălzit.
  9. Acoperiți cu capacul și mențineți până când devin aurii.
  10. Scoateți vafele pe hârtie de copt pentru a se răci.
  11. Serviți cu unt de arahide.

  Credit Foto: Thinkstock/ getty images 

Poza principala

waffle_dovleac.jpg

  • 200 g făină ovăz
  • 1 lingură praf de copt
  • 1 linguriță scorțișoară
  • 3/4 sare
  • 1/2 linguriță ghimbir
  • 1/4 linguriță nucșoară
  • 1/4 linguriță enibahar
  • 3 ouă 
  • 122 g piure dovleac
  • 160 ml lapte la alegere
  • 7 linguri ulei cocos
  • 3 linguri sirop arțar
  • 1 lingură extract vanilie
Vafe gustoase, perfecte pentru micul dejun sau gustarea de la birou.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.