- Într-un bol mare, combinați făina de ovaz, praful de copt, sarea, scorțișoara, ghimbirul, nucșoara și restul condimentelor. Amestecați pentru a combina.
- Într-un alt bol mixați ouăle, adăugați laptele și continuați să amestecați cu un tel.
- Adăugați uleiul de cocos, piureul de dovleac, extractul de vanilie și siropul de arțar.
- Turnați amestecul lichid peste făină și amestecați cu o lingură până când amestecul este omogen.
- Lăsați compoziția să se doihnească pentru 10 minute.
- Preîncăzliți cuptorul de făcut vafele.
- După cele 10 minute, mai treceți încă o dată lingura prin compoziție.
- Turnați compozișie în aparatul încălzit.
- Acoperiți cu capacul și mențineți până când devin aurii.
- Scoateți vafele pe hârtie de copt pentru a se răci.
- Serviți cu unt de arahide.
Credit Foto: Thinkstock/ getty images
Poza principala
- 200 g făină ovăz
- 1 lingură praf de copt
- 1 linguriță scorțișoară
- 3/4 sare
- 1/2 linguriță ghimbir
- 1/4 linguriță nucșoară
- 1/4 linguriță enibahar
- 3 ouă
- 122 g piure dovleac
- 160 ml lapte la alegere
- 7 linguri ulei cocos
- 3 linguri sirop arțar
- 1 lingură extract vanilie
Vafe gustoase, perfecte pentru micul dejun sau gustarea de la birou.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu