Home » Mâncăruri » Wrap cu cartof dulce si pesto
Mâncăruri

Wrap cu cartof dulce si pesto

  1. Curățați cartofii și tăiați-i în cuburi. 
  2. Tăiați roșiile în jumătate și feliați ciupercile. 
  3. Tapetați o tavă de cuptor cu hârtie de copt și așezați legumele în tavă.
  4. Stropiți-le cu ulei de măsline, sare și piper. 
  5. Introduceți tava în cuptor pentru 35-40 minute, amestecând din când în când.
  6. Cât timp legumele sunt la cuptor, tăiați ceapa solzișori și căliți-o într-o lingură cu ulei de măsline.
  7. Gătiți ceapa amestecând ocazional, până când aceasta se caramelizează.
  8. Când ceapa începe să devină maronie, adaugați 3 linguri cu apă. 
  9. Luați câte o foaie de tortilla și încălziți-o câte 10 secunde pe fiecare parte.
  10. Ungeți-o cu sos pesto, adaugați amestec de legume, ceapă caramelizată și la final parmezan ras.
  11. Rulați și serviți.
  12. După preparare, pot fi rulate și păstrate la congelator până la 6 luni. Se decongelează în frigider și se încălzește în microunde.

  Credit Foto: Fotolia/ Andrey Starostin

Poza principala

wrap_cartof_dulce_pesto.jpg

  • 3 cartofi dulci 
  • 100 g sos pesto 
  • 3 ciuperci mari
  • 10-12 roșii cherry, tăiate în jumătati
  • 1 ceapă mare
  • 8 felii tortilla
  • 150 g parmezan
  • ulei măsline
Wrapul este o combinație în care folosești salată sau legume în mijlocul unei lipii, rulezi și servești. Este o modalitate practică pentru a lua prânzul la birou.
Numar de portii
8-10
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.