- Curățați cartofii și tăiați-i în cuburi.
- Tăiați roșiile în jumătate și feliați ciupercile.
- Tapetați o tavă de cuptor cu hârtie de copt și așezați legumele în tavă.
- Stropiți-le cu ulei de măsline, sare și piper.
- Introduceți tava în cuptor pentru 35-40 minute, amestecând din când în când.
- Cât timp legumele sunt la cuptor, tăiați ceapa solzișori și căliți-o într-o lingură cu ulei de măsline.
- Gătiți ceapa amestecând ocazional, până când aceasta se caramelizează.
- Când ceapa începe să devină maronie, adaugați 3 linguri cu apă.
- Luați câte o foaie de tortilla și încălziți-o câte 10 secunde pe fiecare parte.
- Ungeți-o cu sos pesto, adaugați amestec de legume, ceapă caramelizată și la final parmezan ras.
- Rulați și serviți.
- După preparare, pot fi rulate și păstrate la congelator până la 6 luni. Se decongelează în frigider și se încălzește în microunde.
Credit Foto: Fotolia/ Andrey Starostin
Poza principala
- 3 cartofi dulci
- 100 g sos pesto
- 3 ciuperci mari
- 10-12 roșii cherry, tăiate în jumătati
- 1 ceapă mare
- 8 felii tortilla
- 150 g parmezan
- ulei măsline
Wrapul este o combinație în care folosești salată sau legume în mijlocul unei lipii, rulezi și servești. Este o modalitate practică pentru a lua prânzul la birou.
Numar de portii
8-10
Facebook Comments
Adaugă comentariu