ZAREA, 100 de ani efervescenti in Romania

Compania ZAREA, unul dintre cele mai longevive branduri producatoare de bauturi alcoolice, implineste anul acesta 100 de ani de traditie in producerea de vinuri spumante. Cu aceasta ocazie Zarea lansaza doua produse aniversare in editie limitata: ZAREA Crystal Collection (cu eticheta aniversara) si ZAREA 100.
228359_569620729720560_414399526_n.jpg

 

Noul design al  etichetei ZAREA Crystal Collection  este realizat dupa primul design original folosit si la 1914 pentru sortimentul Mott Sec Americain. In acea perioada, „Le Gout Americain“ – Gustul American de vin spumant, sec, creat de marile case de șampanie la inceputul secolului XX, era in topul preferințelor consumatorilor din America si Europa. Vinurile spumante sunt disponibile in variantele Zarea Crystal Collection: Alb Demisec, Rosu Demisec si Alb Sec.

Pastrand traditia spumantului fermentat in sticla,  se naste, ca incoronare a experientei capatate de-a lungul veacului, ZAREA 100.  Un spumant delicat, cu gust distinct  si cu o perlare fina, ZAREA 100 este expresia traditiei in producerea de vinuri spumante. Respectand cu credința obiceiurile de la 1912, plecate de la metoda traditionala de producere a sampaniei, vinul este inchis in sticle si pastrat spre desavarsire in pivnite, la o temperatura constanta, timp de  14 luni. Apoi, cu maxima atentie, sticlele se invart, manual, o optime de cerc pentru a cristaliza perfectiunea. ZAREA 100 este disponibil in variantele Brut Natur si Demisec. 

Facebook Comments

Taguri

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE