Mâncăruri

Zucchini umpluti cu pui

1. Taie bucățele piepții de pui și pune-i într-un castron nemetalic. Zdrobește într-un mojar ghimbirul cu usturoiul și adaugă pasta peste bucățile de pui împreună cu supa și iaurtul. Amestecă ușor, acoperă și dă la rece pentru o oră.

2. Taie pe lungime zucchinii și scobește-le miezul cu  o linguriță. Pune două linguri cu ulei la încins și rumenește carnea, cu tot cu sos, și miezul de dovlecel.

3. Umple zucchinii cu amestecul de mai sus, pune deasupra roșii tăiate și dă la cuptor pentru 20 de minute. Scoate și pune deasupra, din loc în loc, brânza mozarella (sau cașcaval). Mai dă la cuptor 5 minute. 

credit foto: © teressa – Fotolia.com

 

Vinete la cuptor

 

 

 

 

 

Poza principala

zucchini_umpluti_fotolia_56070607_subscription_xl.jpg_c_teressa_-_fotolia.com_mica.jpg

6 zucchini

2 piepți de pui

200 g iaurt grecesc

100 ml supă limpede

1 ardei iute

1 cățel de usturoi

2 roșii

2 cm ghimbir

ulei de floarea-soarelui

 

Ardei umpluţi prăjiţi

Ideali vara, când îți dorești o mâncare ușoară și nici greu de pregătit.
Numar de portii
3-4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE