Mâncăruri Vegetarian & vegan

Zuppa cu orez si usturoi

Text
Zuppa cu orez si usturoi
Sursa
Burda România
Foto
Burda România, Mihai Nicolae
zuppa_cu_orez_si_usturoi_img_6268.jpg

Ingrediente

100 g orez
1 legătură usturoi verde
2 linguri margarină
1 lingură ulei de măsline
3 gălbenușuri
2 l apă
5 linguri concentrat de legume
piper

Mod de preparare

Alegi orezul și îl speli. Fierbi apa cu cele 5 linguri de concentrat de legume. Speli usturoiul și îl toci mărunt.

Topești margarina într-o oală și călești usturoiul. Adaugi supa de legume, piper și lași să fiarbă timp de 15 minute. Adaugi orezul și continui fierberea timp de 15 minute, apoi mai verifici de sare.

Bați gălbenușurile cu uleiul, iei oala de pe foc și, când s-a oprit din clocot, pui în supă gălbenușurile. Așezi câte o felie de pâine prăjită în fiecare farfurie, torni supa și servești.

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE